Sunday, August 8, 2010

Laakereita ja velhoja

Mä en oo aiemmin oikein tiennyt, että mitä laakerit tekee. Niiden päällä voi levätä, niillä voi maustaa sopan ja ne voi olla kuulamaisia. Lukijoiden iloksi mä tiedän nyt tosi paljon enemmän laakereista, kiitos Handymanin konetekniikkaan erikoistuneen ala-astekaverin. Me käytiin syömässä hänen kanssaan eilen ja erittäin ystävällisesti hän esitteli työtään ja työpaikkaansa konetekniikan laboratoriota. Se paikka oli upea. Oli raskaita työkaluja joka lähtöön ja kolmenlaisia mikroskooppeja. Mä pääsin myös näkemään elektronimikroskooppikuvaa vahingoittuneesta laakerista. Se oli kaunis, tuli mieleen vanhat tapetit. Lisäksi mä näin ensimmäistä kertaa jäätynyttä alkoholia ja ennen kaikkea alkoholin sulamista. Mä en kemianopiskeluistani huolimatta tiennyt, että alkoholi sulaa kiinteästä nestemäiseksi mahtavan hyytelövaiheen kautta. Mun sisäinen kemisti heräsi taas, mutta nukahti nopeasti uudelleen, kun tajusi etten mä kuitenkaan pystyisi tekemään gradua (kärsivällisyys ei riitä).

Superkatti on tän viikonlopun Assy-leskenä ja me liimauduttiin sen seuraneideiksi elokuviin. Käytiin katsomassa Noidan oppipoika (Sorcerer's apprentice). Ensimmäinen virhe jo leffan nimessä. Paljon kuulimpaa ois ollu laittaa se velhon kuin noidan oppipojaksi. Itse leffa oli hengästyttävän täynnä kaikkea.
  1. Pääosaa näytellyt Nicolas Cage oli yllättäen itse asiassa ihan ookoo.
  2. Harrypottermaisesti teini, jolla ei ollut aavistustakaan kyvyistään, olikin Maailman Pelastaja.
  3. Teini oli ihastunut liian hottiin tyttöön, jonka se lopulta sai.
  4. Nicolas Cage (siis se opettajavelho) oli alkuun sitä mieltä, että teini ei saa rakastua, kun siitä on vain haittaa Missiolle, mut leffan lopuksi se heltyikin.
  5. Autohurjastelua - Ferrari F430 vs. Mercedes SLR (ooh!!!) (ilmeisesti hurjastelun kuvauksissa oli saatu Ferrari rusinaksi ja kaksi ihmistä sairaalaan).
  6. Nörtti pelasti maailman käyttämällä FYSIIKKAA.
  7. Nörtti herätti ihmisen kuolleista plasmapallopaineluelvytyksellä (sic).
  8. Liian hotti tyttö voitti korkeiden paikkojen pelkonsa.
  9. Teinillä oli huolestunut ja tsemppaava, mutta vähän koominen kämppis.
  10. Taiottu moppi tökki teiniä peppuun.
Elokuva oli Handymanin mielestä Harri Närhen sanoin tyyperryttävän typerä typerrin. Mun mielestä se oli hyväntahtoinen höntti. Siinä ei ollut mitään selkärankaa, mutta ei tarvinnut kahteen tuntiin katsoa kelloa kertaakaan.

Tänään tulee Stalkkeri kylään!! Sitä ennen täytyty vielä a) ommella hame, b) pyöräyttää piirakka, c) kiinnittää sänkyyn keskijalka ja d) keitellä kalasoppa (kaikki näistä ei välttämättä liity nimenomaan Stalkkerin visiittiin).

Elämyskameli suosittelee
laakerit

7 comments:

Pyry said...

Toivon todellakin että pääsen koeponnistamaan sängyn keskijalan kiinnityksen juuri tähän vierailuun liittyen

Pumpumkatti said...

Tyhjentävä analyysi!
Toi oli just mun leffa, kun mä oon tämmönen hyväntahtoinen höntti :D

Stalkkeri said...

Kiitoksia erinomaisesta sopasta ja piiraasta!

Blogissasi esiintyvistä lempinimistä 'Stalkkeri' on kyllä kaikkein imartelevin. Taisin jopa antaa sen itse itselleni. Hmm. Kannan sen kunnialla ja pyrin elämään nimeni mukaisesti.

Anonymous said...

Onhan se kohteliasta kiinnittää sänkyyn keskijalka kun tulee vieraita.

Polaah said...

"Moppi tökki teiniä peppuun". Ihme ettei ollut Pyryn mieleinen leffa.

Anonymous said...

Laakereihin liittyen tarttee viel mainita, että mun nimi (siis ei Långstrump) tulee jostain kreikan sanasta joka meinaa "laakerinlehdillä seppelöity". Jotenki ajatus sellasesta kuulalaakeriseppeleestä viehättää mua.

Elämyskameli said...

Nää mun näkemät laakerit oli nimenomaan seppeleenä! Sisäläpimitta n. 10 cm, kaunis ympyrän muodossa oleva laakerijono. Jatkossa mä näen Långstrumpin mielessäni aina kuulalaakeriseppelöitynä.