Wednesday, January 14, 2009

Hän on täällä taas

Handyman tuli kotiin, eli pian ne mun rauhan päivät olikin ohi. En ees ehtinyt ikävöidä. Toisena yksin-yönä en ees stressannut ovesta, kun kielsin itseltäni tarkastusreissut. Luin vain Clarksonia tyytyväisenä. On tietty kivaa että Handyman on kotona, vaikka ei siitä kovasti seuraa oo - tuossa se ekselöi Peltorit päässä. Ihan kiva saada kuitenkin tiskit koneeseen ja puhdasta pyykkiä. Mä olin laittomasti laittanut muutamia tiskejä koneeseen kun ne riipi mua pöydällä lojuessaan, mutta sanomistahan siitä tuli. Se ei oo naisten työtä, tiskien laittaminen tai pyykinpesu.

Mulla oli tänään palsu! Siitä pitää olla innoissaan, koska mulla on niitä aika paljon harvemmin kuin keskimääräisellä työläisellä. Tosin tää palsu kesti 1,5 tuntia, josta 1 h 15 min tunsin oloni lähinnä kiusaantuneeksi, kun ämmät kiukutteli ja riiteli todella mitättömästä asiasta. Pahinta oli, kun mua alkoi naurattaa se absurdius ja mun piti purra huuleeni, joka on nyt kipeä. Ehkä karavaanin palsuveteraanit tietävät tän ongelman ja vain hymähtelevät, mutta mulle tää oli todellakin ensimmäinen kerta ja tosi jännää! Joskin oisin mieluummin tehnyt töitä vain, mutta kuluuhan se päivä noinkin.

Nyt vielä video, jota en oo aiemmin saanut laitettua. Handyman kannustaa idoliaan:

5 comments:

Anonymous said...

Mahtava video! Toi tapahtumasarja ilmeineen kaikkineen koettiin varmaan kymmenen kertaa myös sunnuntain matsissa, joten oikeastaan ton kattominen repeatilla on kuin olis matsissa paikalla.

Lettipitko said...

MIssä on päivitykset!!?? Kansa vaatii elämyksiä.

Anonymous said...

Nimenomaan! Ei oo mahdollista ettei idän ihmemaassa oo tapahtunut mitään raportoitavaa. Mäkin kotiuduin just DTM:n lesboottisesta sykkeestä ja olin heti huuli pitkällä elämyksiä nuohoomassa - ja vielä mitä. Ryhdistäydy, kameli!

Lettipitko said...

Ja tänään word verification on SUVIVERY!! Word verification yrittää kertoa mulle jotain, mutta mitä!?! Mä luulen saavani veistejä bloggerin word verificationista, pitäisi varmaan hakeutua jonnekin - hoitoon ehkä. Mutta vaiva helpottaisi kyllä, jos olisi elämyksiä luettavaksi!!!

Anonymous said...

Paljonpuhuva on myös tällä kertaa tarjottu sana torteng.