Thursday, January 1, 2009

Kotimatka

Matka kotiin oli harvinaisen eventful. Jo heti Amsterdamin juna-asemalla nimittäin karistin vahingossa Handymanin kannoiltani nousemalla vahingossa junaan, joka oli väitetysti jo vihelletty lähteväksi. Niinpä kävi niin, että mä olin junassa molemmat liput taskussa ja Handyman jäi laiturille iloisesti vilkuttelemaan laukkujen kera. Kun mun juna saapui Schipholin asemalle, niin mä olin itse asiassa vähän närkästynyt, että siellä konnari vihelsi tiukasti pilliin, kun junaan ei saanut enää nousta - miksei sellaista voinut olla siellä Amsterdamissakin! Kiukkuni vähän laantui kun Handyman parinkymmenen minuutin päästä könysi lentsikkakentälle 30 tavarakilon kanssa selittäen, että kyllä se pilli vislasi Amsterdamissakin, rouva on vaan niin huonokuuloinen. Melkein pääsi nolottamaan siinä vaiheessa.


Aika lailla harmittaa sekin, että Handymanin joululahjaksi saama langaton Nokia-näppis unohtui ilmeisesti Amsterdamiin. Handyman on kovin jalomielinen ja sanoo, että se oli vahinko, mutta mää syytän itteeni. Mä käytin sitä nimittäin vielä viime metreillä siellä hotskuhuoneessa Tyynyhepuli-postaukseen. Sinne se varmaan jäi sängylle. Mää suren.

Lentokone oli melkein tyhjä, siellä oli vain jotain 10 matkustajaa. Voin muuten suositella lentokoneella laskeutumista uudenvuodenyönä kymmenen jälkeen. Näkyy komeasti paljon paukkuja. Sormet syyhysivät kovasti ottaa niistä kuvia, mutta kaikkien elektroonisten aparaattien piti olla sulki. Otin melko paljon kuvia kotona paukuista, mutta onhan ne aika surkeita semmoiset kuvat. Parempi on livenä nähdä.



4 comments:

Anonymous said...

Onneks tää pilliasia selvis nyt juurta jaksain. Mä nimittäin luulin, että Handymanilla on pilli, johon se viheltää jos sä viipotat vikasuuntaan. Kannattais ehkä harkita kyllä.

Katjn said...

Joo Kameli ja Handymanhan eksyy toisistaan jatkuvasti, olen todistanut tätä esim. eilen. Toinen jää keskelle katua kaivamaan puhelintaan ja toinen viipottaa eteenpäin taakseen katsomatta. Pilli ois pelastanut tänkin tilanteen. Ehkä.

Elämyskameli said...

Mut jos vain Handymanilla ois pilli niin eilen oltais kuitenkin eksytty. Eli semmoinen pitäis olla molemmilla. Ja sehän nyt olis noloo.

Polaah said...

Mä en oo kyllä koskaan ymmärtäny, et mitä haittaa jostain digikamerasta on laskeutumis/nousuvaiheessa? Radiot ym taajuuksilla liikkuvat ymmärrän, mutta että kamera? Ei tajua. Siksipä kehotan seuraavaa, joka laskeutuu uudenvuodenyönä kymmeneltä, uhmaamaan sääntöjä ja nappasemaan pari kuvaa!! Ellei joku nyt tarkkaan selitä kameroinnin haittoja laskeutumisen kannalta?