Friday, January 9, 2009

Koriskokemuksia

Eilisessä pelissä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös koomisia tilanteita siinäkin määrin, että ei ollut liioittelua kutsua lajia slapstick-korikseksi. Parhaat hetket eivät valitettavasti taltioituneet muistikortille. Mieleen jäivät mm. Homiksen eleetön kädenheilautus, jonka tieltä kaksi pelaajaa kaatui selälleen sekä tuomaritoiminnasta turhautuneen pelaajan maahan heittämä pallo, joka kimposi suoraan ko. pelaajan otsaan. Ottelun laadusta kertoo myös se, että tummissa peliasuissa pelaavalla Wartilla oli kentällä pitkiä aikoja kaksi pelaajaa numerolla 12, mutta se ei menoa haitannut.


Toimitsijoillakin oli varmasti eeppinen ilta. Vähätukkaisin toimitsijoista kaivoi puoliaikatauolla viinapullon laukustaan, hörppäsi aimo hörpyn ja totesi ykskantaan: "Ei tätä selvinpäin kestä".


Tärkeintä oli toki Homiksen jälleen majesteetillinen panos kotimaiselle koripallolle. Creepy man-fan oli niin tohkeissaan että ihan posket punoittivat ja pelin jälkeen Handyman oli tavanomaistakin törkeämpi, mun piti puoliväkisin raahata mies autoon, kun se solvasi kaikkia itseään pienempiä ja isompiakin. Väsynyt oli, raukka.

5 comments:

Anonymous said...

Mä oon sit tod tulos huomen messiin! Sovitaan tarkemmin viel tänään.

Toivottavasti Handyman ottaa ton jättikäden messiin, aitoa pelitunnelmaa! Mä en oo ikinä nähny tollaista todellisessa elämässä. Toi on mulle vain amerikkalaista populaarikulttuuria.

Rami Lindström said...

Kyllä tän dokumentaation jälkeen kaipuu kentille on taas entistä kovempi!

P.S. Word verification on ilmeisesti sitä varten että ehkäistään humalaisten ihmisten blogikommentointi?

Elämyskameli said...

Humalaisten kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita, niistä saa usein paljon enemmän hupia kuin muista. Word verification lienee siellä, koska Google on päättänyt sen siellä olevan. Mulla ei oo mielipidettä. Paitsi jos se estää humppujen kommentit, niin sit se on kyl pahasta!

Lettipitko said...

Tän päivän wrod verification on HEGEN!! Uskomaton sattuma.

Anonymous said...

Tää word verification on sentään siinä mielessä hyvä, että noi sanat on jokseenkin yksiselitteisesti luettavissa. Oon käyttänyt sellaistakin (vieläpä maksullista) palvelua missä oli word verification ja niistä sanoista oli niin tuhannen vaikea saada selvää että vähän väliä meni uusiks. Siinä onneks riitti että menee sinne päin.