Saturday, January 3, 2009

Kaupungin valot

Unter den Lindenin vrt. Espan valot ovat herättäneet niin paljon stressiä ja tunteen paloa Kamelin followereissa ja muissa lukijoissa että piti ihan Kamelinkin käydä Espalla valoja töllimässä. Ja sori vaan kaikki Saksan-vihaajat ja muutkin kriitikot, kyllähän ne Espan valot oli aika siniset ja lisäksi valaistut puut oli aika kaukana toisistaan. Lisäksi valaistua pätkää oli Berliinissä yli 800 m, Espalla 400 m. Mutta toinen tykkää tyttärestä ja toinen Espan valoista.

Unter den Linden, Berliini:
Esplanadi, Helsinki:

Tarkimmat lienevät jo huomanneet Hepuliblogin julkaisun. Tästä on ollut keskustelua useiden followerien kanssa. Hepulien julkaisu vain Elämyskamelissa aiheutti useita ongelmia: ensinnäkin käytännössä Kamelin piti olla aina hepulitilanteessa paikalla, koska tätä päivitetään Kamelin sorkilla eivätkä muut pääse tänne sorkkimaan. Lisäksi Tyynyhepulin kanssa heräsi sellainen ongelma, että Handyman kiisti hepulin ja tämä aiheutti kauhua ja hämmennystä. Nytpä kutsunkin siis kaikki tunnustamaan reilusti hepulinsa Hepuliblogiin! Uskon, että hepulien kirjaaminen parantaa käyttäjiensä henkistä hyvinvointia hitusen, kun hepulit näin eivät jää isäntiensä pään sisään pyörimään ja vaivaamaan.

Mähän oon täysin unohtanut kertoa että voitin Handymanilta pikkujoululahjaksi saamastani Veikkauksen joulukalenterista 20 e! Ja kun laskee mukaan vielä pari viikkoa aikaisemmin saamani lottopotin 11 e, niin johan tä
ssä pääsee koroilla elelemään. Veikkauksen joulukalenteri on kyllä upea keksintö. Joka aamu ennen joulua jännittää niin että vatsaa vääntää kun sitä rapsuttelee. Handyman sai omasta joulukalenteristaan jälleen paljon pieniä Legosia, jotka ottavat aika kipeästi, kun niiden päälle astuu. Hieno keksintö siis sekin.

6 comments:

Polaah said...

Määkin voitin 20e joulukalenteriarvasta, jee! Kerranki jotain.

Elämyskameli said...

Ja Isikin voitti vitosen!

homis said...

sydämelliset onnittelut teille näistä huigeista voitoista!!!

Polaah said...

Niin ja on pakko kyllä mainita noista valoista.. Noi Espan valothan on aivan leimit plus vielä sinisävyiset, ei mitään jakoa tässä kilpailussa!!

Rami Lindström said...

Minä voitin 5e kympin arvasta! Return on investment siis huimat 50%. Lienee ainut arpa jossa minimivoitto on vähemmän kun arvan hinta..

Anonymous said...

We have a winner! Kaikista teistä white trash lottoluusereista Ranpo on kyllä luuserein! :D