Tuesday, January 6, 2009

Urheilusaavutuksia

Handyman on hankkinut uuden harrastuksen. Homis ehdotti viime vuonna (kuitenkin alle kuukausi sitten) Handymanille darts-kerhon perustamista ja tätä on sitten tohkeiltu kovassa idässä siitä lähtien. Katjn on niin jalo vaimo, että antoi luvan asentaa darts-kerhon vaatimat tarvikkeet (lähinnä siis taulun ja kaapin) parvekkeelle. Mua kadettaa aika lailla. Siis ei jalous vaan se, että niiden parvekkeelle saa mahtumaan sääntöjen mukaisen heittopaikan. Meidän parveke ei edes ole vaadittavaa 237 senttimetriä mihinkään suuntaan.

Nyt loppiaisen kunniaksi vihdoin sitten päästiin asen
tamaan kaappi ja taulu paikoilleen. Handyman ja Homis on olleet intopinkeinä jo monta päivää. Ihan hyvä että aloitettiin jo päivännäöllä, koska siinä meni kuusi tuntia! Oli porakone ja ruuveja ja nauloja ja Handymanilla suojalasit ja Peltorit sekä Homiksella karvareuhka ja sormet korvissa.

Kyllä oli ilo ylimmillään, kun kaappi ja taulu olivat pa
ikoillaan. Virallinen kaapinavausseremonia oli juhlallinen. Vuosaaren darts-kerhon puheenjohtaja Mr. Homis piti puheen, varapuheenjohtaja Handyman pönötti ja näytti pelottavalta itäiseltä hitmanilta (muistaako kukaan Joeyn vaatetusta, kun Joey yritti näyttää 19-vuotiaalta? Siltä Handyman näytti), virallinen valokuvaaja Katjn räpsi kuvia kuin punaisella matolla ja virallinen kirjaaja Kameli kirjasi tuloksia Ikea-lyijykynällä proppupussin pahviin. Pelit piti sitten kuitenkin tauottaa, koska puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja halusivat opiskella netistä tekniikkaa. Nyt ne istuvat vakavan näköisinä tietokoneen edessä ja kuivaharjoittelevat heittoliikkeitä. Mä ennustan, että tästä tulee pitkä, kaunis harrastus.

Karvareuhka-Homis tähtää (kuva by Katjn):

Badass-Handymanin tyylinäyte (kuva by Katjn):

12 comments:

homis said...

näistä hyvistä kuvista pystyy huomata että vielä on pojilla tekniikat hakusassa. Tästä se ura urkenee, ekonomin ja insinöörin työt saavat jäädä darts ammattilaisuuden tieltä..

on se hienoa huomata että vaimot tukevat miestensä harrastuksia :)

Elämyskameli said...

Joo totta kai tuetaan! Jos Handyman päättää ryhtyä darts-ammattilaiseksi niin mä otan toisen työn, alan vaikka myydä itseäni Lettipitkon hommiin.

homis said...

mä jo ehdin pillastua ennen kuin luin sun kaksi viimeistä sanaa... :)

kyllä tuolla partsilla ihan hyvin tarkenee kun on pari pitkää paitaa päällekkäin. ainoastaan sormille tulee vähän vilu. pitänee hankkia sellaiset sormikkaat missä sormet on paljaan...

Anonymous said...

Mä muistan! Sen kun Joey yritti näyttää 19-vuotiaalta.

Lettipitko said...

Lettipitkolle vaan hommiin, meillä on tulossa taas uusi setti elukoita testeihin. Muu!

Lettipitko said...

Uusi lajivaltaus on muuten dobbermannit, elikkäs koirat!

Oli hassua tehdä hommia sellaisen lääkärin kanssa, jolla oli kiire mennä ottamaan täplämarsulta pissanäytettä. Yleensä mun työkavereilla ei oo kiire minkään pissanäytteen suhteen ja niitä tulee liiaksikin. "Mää nyt toin tän pissanäytteen varmuuden vuoksi, kun on noita pakkasia taas pidellyt... Ja on ollut se verenpainekin koholla."

Hepuliblogiin olisi muuten Hepuli tuloillaa, sain tänään Suomen terveydenhuollon tila - hepulin, jota todista Muzzu rauhalliseen tyyliinsa.

Lettipitko said...

Ja Homikselle tiedoksi: ne sellaiset ovat kynsikkäät. Siis hanskat, joissa on sormet paljaana.

Onpa mulla tänään monta asiaa.

Elämyskameli said...

Mulla oli alunperin mielessä että olisin enemmänkin tökkijänä kuin tökittävänä, mutta kun ehdotit, niin paljon tarjoot pernasta? En oo juurikaan tarvinnut.

Mä muuten näin viime viikolla Motonetissä halpoja kynsikkäitä. On ehkä helpommat ja tulevat halvemmiksi kuin rouvan neulomat. Ja on tekosyy mennä Motonetiin Vonkamies-tuotteita kuolaamaan!

Lettipitko said...

Ihan koko pena? Herrajee, tätä pitää miettiä. On niin iso tarjous.

Kävisikö lounas Karhwaisella? Mutta sen pernan pitää sitten olla kans tuore! Kukaan ei kaipaa mätää pernaa.

Mulla muuten taitaa olla ripali. Suomen terveydenhuolto kostaa. Ei kannata päivystää, sairastuu vaan itte.

Elämyskameli said...

Sun kommentti vaikuttaa siltä, että haluaisit syödä sen mun pernan! Ja sorry nyt vaan mut se on aika creepyä se. Ei tipu.

Anonymous said...

Kamsu, mä tiedän Latviassa paikan mihin voi myydä elimensä!

Me ollaan Glaaran kaa joskus ajettu taksil keskel yötä kyseisen klinikan eteen bussiasemalta, ja kuski kyyläs meit vähän säälien.

Elämyskameli said...

Mä kyl luulen et ne ei huoli pernaa niinku Lettipitko. Se ei oo niin kranttu.