Sunday, November 13, 2011

Megahop!

Mun Pirkanmaalla asuva kummipoika/serkku täyttää loppukuusta yhdeksän vuotta. Mun loppukuun viikonloput on varattu, joten en pääse synttärijuhliin. Tokihan merkkipäivä oli kuitenkin huomioitava, joten päätin viedä kundin pikkusiskoineen johonkin sopivaan juhlapaikkaan. Annoin pojalle tehtäväksi valita mihin mennään, mutta ei se osannut päättää. Mentiin sitten Ideaparkin Mega-HopLoppiin (sic). Mukana oli lisäksi Handyman ja Pikkusisko. Ja siis vielä kummipojan kuusivuotias pikkusisko. Muksuilla oli kova meno päällä ja vaikutti olevan ihan hauskaakin. Me lähinnä istuttiin Pikkusiskon kanssa Cafe Hoplopin pöydässä, koska lapset näyttivät pärjäävän ja vaikuttivat pitävän meitä aika noloina. Handyman seisoskeli huolestuneen näköisenä leikkipömpeleiden vieressä. Me lähdettiin hetkeksi Pikkusiskon kanssa ostamaan isänpäivälahjoja (siskolta kirja, multa influenssarokote) ja sillä aikaa Handyman oli joutunut jonkinlaiseen paniikkiin, koska lapset valittivat nälkää ja janoa. Mä olin kyllä tosi ylpeä Handymanista, koska kriisistä oli toivuttu. Viime aikoina Handyman on kunnostautunut myös Polaah'n vanhemman lapsen mieskaverina (non-creepyllä tavalla). Jatkossa Handyman saattaa ehkä siirtyä vastaamaan nisäkäshoitolassamme myös ihmishoidokeista (toistaiseksi mä oon vastannut ihmisistä ja Handyman eläimistä). Reipas Handyman!

Työkaveri valitteli löytäneensä itselleen sopivan jumpan, mutta ettei pääse harrastamaan sitä kuin korkeintaan kerran viikossa ruoanlaiton, lastenhoidon ja siivoamisen vuoksi. Silloin mä huomasin olla melko lailla hyväonninen saadessani harrastaa mitä vain milloin vain ja tajusin samalla, että kaikki ei saa nukkua makeita kahdeksan tunnin kauneusunia joka yö. On mukavaa olla dinkku. Uskon toki todistajia, jotka kertovat lasten tuovan paljon positiivista elämään, en epäile hetkeäkään. Toisaalta pienten epämukavuuksien lisäksi lasten hankinta on myös epäekologinen teko. Lapsettoman on varsin hankalaa arvioida, jäädäkö dinkuksi vai yrittääkö lasta. Älköön kukaan nyt innostuko, asia ei ole omalla kohdallani millään muotoa ajankohtainen. Kunhan huomasin, kuinka mukavaa on olla riippumaton.

Elämyskameli suosittelee
Handymanin lastenhoitopalvelu - swiftly and with style

5 comments:

Hullari HH said...

Kerrankin riittävästi juttua Handymanista! Bunga bunga!

Katjn said...

Hehe, ei yhtään läpinäkyvää toi hh:n kommentointi. Tai siis ei kyl arvais kuka on nimimerkin takana. :D

On kyl niin totta että lapsi rajoittaa vanhempien harrastuksia aika lailla. Toki se on maailman siistein tyyppi ja sen kanssa on mukavaa, mutta kyllä esim. salilla käyminenkin on mukavaa. On aikamoista säätöä että mihin aikaan salille voi mennä. Esim. Homis on lähteny monesti jo klo 6 jälkeen aamulla sinne. Ja ei kai kukaan täysjärkinen sitä tekis ellei ois pakko.

Pyry said...

Siisteysjärjestys:
1) Homis
2) Märkä-Simo

Pumpumkatti said...

Ja mä kun luulin olevani ainut weirdo, joka ajattelee aina märkää, kun puhutaan Simosta :D

Elämyskameli said...

Pyry ei tietäisi koko märästä mitään, jollen mä ois kertonut, että se oli välittömästi sekä sun että puolisosi mielessä kundin nimen kuultuasi.