Monday, November 28, 2011

Oikaisu

Edellisen postauksen kohupaljastuksessa oli paljon väärää, meininki oli kuten Seiskassa ikään. Täten oikaisen, että joulukalenteri ei suinkaan ala vielä keskiviikkona vaan vasta torstaina 1. joulukuuta. Lisäksi sen teema ei ole lauta- vaan seurapelit, eihän Jungle Speedissäkään ole lautaa. Toimitus pahoittelee.

Viimeinen Tukholma-päivä sujui lupsakasti. Me löydettiin joulukortit (jee!), Lettis takin ja Långstrump sukkia. Lisäksi Lettis ja Långstrump ostivat matching paidat ja mä rumat jouluväritykselliset töppöset, koska mun edelliset rumat töppöset tuhoutuivat pesussa. Uudet töppöset on mulle liian suuret (one size fits most), joten ne putoaa nukkuessa jalasta. Mainittakoon, että Långstrump osti sukkansa pikkutuhmasta horokaupasta, jossa oli myynnissä myös useita Johanna Tukiaisen esiintymisvaatteita (siis uutena), mistä L&L olivat toki tohkeissaan. Mainittakoon vielä, että niitä ei ostettu.

Kotimatka oli miltei jännittävä. Mä en oo koskaan tajunnut pelätä lentokoneessa, koska lento-onnettomuuksia ei tapahdu. Nyt ennen lähtöä Lettis varoitteli Berit-myrskystä ja Långstrump totesi toivovansa, että jalka vielä koskettaisi kotimaan kamaraa (noilla sanoilla nimenomaan). Kesken lennon mä aloin miettiä, että onhan tää ny aikamoisen pieni heiveröinen tötterö suhteessa ympäröivän ilman tilavuuteen ja massaan. Alkoi hieman jännittää. Jännitystä ei helpottanut se, että kun kapteeni oli laskun aikana pilven läpi mennessä juuri kuuluttanut "käpin kruu pliis teik joo siits foo länding", lähdettiinkin uuteen nousuun. Vähäistä turbulenssia myös koettiin. Kotvan aikaa siinä kierreltiin Keravan päällä, kunnes käpin kruuta pyydettiin uudelleen istuutumaan ja päästiinkin pripeöraamaan foo äprouts. Oli mukavaa jäädä henkiin. Vielä koneen jo telakoiduttua (tirsk tirsk) kapteeni tokaisi, että vähän oli haasteelliset sääolosuhteet. Sainkohan mä lentopelon?

Elämyskameli suosittelee
kaikenlaiset rumat töppöset

1 comment:

Pyry said...

L&L -lyhenne kuulostaa lesbioottisuudelta!