Sunday, December 23, 2012

Kahdeskymmeneskolmas: Ten Things I Hate About You

Me mentiin Handymanin kanssa ekoilla virallisilla treffeillä elokuviin, koska naistenlehdissä aina suositellaan, että leffaan on hyvä mennä, niin on sitten kahvilassa mistä puhua. Handyman olisi halunnut mennä Andy McCoy -elokuvaa katsomaan, mutta se oli loppuunmyyty ja niinpä me mentiin katsomaan teinikomedia.

Ten Things I Hate About Youn juoni perustuu Shakespearen The Taming of the Shrew'n juoneen. Ulospäinsuuntautunut Larisa Oleynik haluaa deittailla, mutta ilkeä isä ei anna lupaa, ellei tiedostava ja ankara isosisko Julia Stiles myös seurustele. Larisaan pihkassa oleva Joseph Gordon-Levitt keksii taivutella limaisen Andrew Keeganin lahjomaan Heath Ledgerin esittämän pahiksen viemään Julian bileisiin, jotta Andrew voisi viedä Larisan sinne ja Joseph saisi hurmattua Larisan. Alkuun kaikki sujuukin kuin tanssi, mutta eipä aikaakaan, kun Julialle selviää, että hänet on myyty. Lopuksi kuitenkin kaikki kääntyy parhain päin ja Heath tunnustaa Julialle rakastuneensa tähän. Ja sit ne pussaa. Hihi.

Ten Things on varsin tyypillinen teinileffa, mutta toki erityisen rakas mulle, koska se oli treffileffa ja tänään on nelivuotishääpäivä. Siinä oli myös hyvää musiikkia (Heath Ledgerin Can't Take My Eyes Off You on ihana). Ja siinä oli Heath Ledger. Juoni oli ihan herttainen ja tunnelma mukavan kepeä.

Elämyskameli hyräilee
Olit puolisoni silloin, olet puolisoni nyt.

3 comments:

Pumpumkatti said...

Tää oli jo kerran! Putro yksin, ilman Zen Cafeta.

Onnellista hääpäivää!

Elämyskameli said...

Joo tässä kävi onnettomuus. Kirjoitin tämän nimittäin jo alkukuusta ja tajusin siinä kirjoittaessani, että tämä pitää laittaa vasta hääpäivälle. Laitoin tähän tuon hyräilemäni laulun ja kirjoittaessani sitä aiempaa, jossa tämä oli, hyräilin samaa. Olin jo ihan tyyten unohtanut käyttäneeni sitä tässäkin. No mut nyt sä tunnistit, jee!

Pumpumkatti said...

Ei ne turhaan väitä, että kertaus on opintojen äiti :D

Hauskaa joulua!