Friday, December 14, 2012

Neljästoista: A.I.

Tässä voitaisiin kertoa jopa tälläkin hetkellä Finnkinon ohjelmistossa esitettävästä elokuvasta Killing Them Softly, jonne mä ostin liputkin pari viikkoa sitten, mutta en sitten ehtinyt mennä. Meillä oli menossa kaksi lippua vanhaksi marraskuun lopulla ja koska tämä syksy on ollut niin poikkeuksellisen surkea Finnkinolla, ettei niitä tullut käytettyä. Intouchablesin mä näin, mutta senkin kylässä laittomasti. Hätäisesti ostin liput Killing Them Softlyyn, mutta kovasti kiireisenä en ehtinyt mennä. Ei ehkä harmita ollenkaan, vaikka uskonkin että Killing Them Soflty ei olisi ollut niin kelvoton elokuvakokemus kuin A.I. (mainio aasinsilta, eikös?)

Mä oon nähnyt aika monta huonoa elokuvaa, mutta A.I. vie kyllä kaikista voiton. Se kesti tuntikausia eikä siinä tapahtunut mitään. Mollottava nukke vikisi äitinsä perään. Mä en edes muista, että löysikö se sitä äitiään koskaan. Sen muistan, että kesken elokuvan noin 1 h 20 min kohdalla mä mietin, että tässä ei oo vielä tapahtunut mitään, voisko se jo helkkari sentään löytää sen äitinsä! Vielä tunti sitä piti vääntää. Voi kauheeta. Nytkin kun sitä muistelee, niin oikein harmittaa, että siihen käytti aikaansa, harmittaa enemmän kuin Dan Browniin käytetty aika!

Jos mä tässä lupaan, että kirjoitan jo liian pitkään jahkaillun viimeisen Budapest-raportin huomenna, niin sit mun on pakko kirjoittaa se huomenna. Eli teille tänään. Enjoy!

Elämyskameli hyräilee
I didn't lose my mind, it was mine to give away.

4 comments:

Anonymous said...

No huh, mä olin jotenkin käsittänyt että tässä kalenterissa esitellään hyviä leffoja ja A.I.:n kohdalla jo mietin, että enkö sittenkään tunne Kamelia lainkaan. Mutta muistomme ovat yhteneväiset, A.I. oli todella huono! Mä en muistanu siitä tonkaan vertaa juonta, mutta sen layuden muistan elävästi.

LLå

Elämyskameli said...

Mua alkoi nolottaa se, että mä niin varauksetta kehuin kaikkea, että oli pakko laittaa väliin jokin huono. Alkoi tuntua siltä, että mun asteikolla oli vain hyviä ja loistavia elokuvia ja totuus ei todellakaan ole niin auvoinen.

Pumpumkatti said...

Tän mää tiedän! Kuulen laulun päässäni ja nyt nolottaa, jos sanon Robbie, eikä se sit olekaan...

Elämyskameli said...

On se, No Regrets!