Wednesday, December 19, 2012

Yhdeksästoista: Tower Heist

Tower Heistiä me mentiin katsomaan siksi, että siinä oli hassu traileri. Elokuva vaikutti trailerin perusteella iloiselta ja hauskalta. Sitä se olikin. Tower Heist on työläisten Ocean's Eleven. Joukko sydämistyneitä kerrostalon työntekijöitä päättää paljastaa huijauksen ja ottaa omansa pois ja koska he eivät ole ammattirikollisia, on toiminta aikamoista nuhjausta. Juoni on tuhnutuksessaan varsin nerokas. Toki ison juonen lisäksi on muita pikkuisia juonia. Koko juttu saadaan kokoon varsin hauskalla tavalla, muistan nauraneeni paljon. Päähenkilöt ovat sydämellisiä ja sympaattisia ja vaikka Ben Stiller ja Eddie Murphy ovat tavallisesti melko rasittavia, tässä he olivat kivoja, koska hahmonsa ovat niin herttaisia. Se on aika saavutus.

Elämyskameli hyräilee
Libraries gave us power, then work came and made us free.

3 comments:

Pumpumkatti said...

Tässäpä juurikin osuva esimerkki sanoista, jotka piti googlettaa vain todetakseni, etten ole koskaan kuullut koko biisiä.

Elämyskameli said...

Etkö oikeesti? Kuuntelitko? Tää on nimittäin sellainen biisi, että mä olin kuullut tän monta kertaa ennen kuin aloin kuunnella MSP:tä.

Pumpumkatti said...

En näköjään kuunnellut tarpeeksi pitkään - kertsi tuntuu kyllä tutulta, mutta ekalla kertaa luovutin liian aikasin. Sanoja lueskelin paremmin ja niistä en tunnistanut yhtään, joten en jaksanut kovin pitkään yrittää kuunnellakaan.