Sunday, December 14, 2008

Joulutohinaa

Tää viikonloppu on mennyt jouluasioita funaillessa. Melkein kaikki lahjat on hommattu, ihan kaikki päätetty ja kaikki hommatut paketoitu. Ongelmana on Handymanin lahja(t), koska Handyman monien imartelevien attribuuttiensa lisäksi on rasittavan utelias. Handymanin lahjan voi hankkia aikaisintaan aatonaattona, jos toivoo sen säilyvän salaisuutena. Toinen vaihtoehto on piilottaa paketit niin nerokkaasti, ettei itsekään löydä niitä. Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen olen erittäin tyytyväinen kun nyt on kaikki sujumassa ihan hyvin joulun suhteen. Ostoksilla käyminenkin oli kerrankin tänä viikonloppuna suorastaan mukavaa, kun eilen käytiin tyttövoimin Itiksessä ja Jumbossa ja sai rauhassa katsella mitä halusi ilman Handymanin jatkuvaa marinaa leluosastolle pääsemisestä ja sai jutella tyttöjen juttuja. Tänään sitten käytiin Handymanin kanssa tekemässä täsmäisku vielä Jumbon Stockmannille kun oli muutama ostettava juttu mielessä ja sekin meni ihan rennossa tunnelmassa ja kaikki saatiin mitä pitikin.

Handyman tuli yllättävän pirteällä mielellä pikkujouluristeilyltään. Käytiin Katjnin kanssa hakemassa mies satamasta eikä mukana ollut kuin yksi tyttönen ja sekin piti viedä ihan omaan kotiinsa. Ainoa Handymanin juhlaelementti oli möreä ääni, joka on tyypillinen Handymanin ongelma riehakkaampien juhlien jälkeen. Handyman puhuu hiprakassa aivan yhtä paljon kuin normaalistikin (ellei enemmänkin), mutta jopa vielä kovemmalla äänellä kuin normaalisti. Mukavaa olikin, että Handyman oli pirteä, olihan eilen hänen syntymäpäivänsäkin! Vietettiin sitä ihan rauhallisissa merkeissä kotona Katjnin toimiessa juhlavieraana ja catering-vastaavana. Erinomaista makaronilaatikkoa, kiitos! Katseltiin Briteistä tilattua Shaun the Sheep -DVD:tä, ihan mainio!

Mua jännittää kovasti, koska Handymanin työkaverit ovat saaneet päähänsä, että haluavat tavata mut. Oon nyt kuulemma menossa ensi viikolla "Mirtsin" luo glögille. Mun mielestä tää on ihan kummallista - ei mun työkavereille tulisi ikinä mieleen haluta tavata Handymania. Mä oon kuitenkin päättänyt olla tyyni ja rauhallinen ja ihan coolisti vain mennä sinne Mirtsille. Handymanin työkaverit ovat myös ilmoittaneet tulevansa helmikuussa meille laulamaan SingStaria ja kuulemma silloinkin mä oon paikalla. Mulla on kyllä semmoinen epäily, että ne haluavat nähdä mut vain sen takia, että eivät usko kenenkään naisen voivan seurustella Handymanin kanssa. Tai ehkä ne luulee, että mä oon aivan clueless Handymanin ilmiflirttailusta kaikkien muiden maailman naisten kanssa. Tai sitten niillä on paljon terveysongelmia joita ne toivoo mun ratkovan. En mä ymmärrä.

5 comments:

Katjn said...

Sähän voisit esiintyä ihan överisti mustasukkaisena avovaimoa. Sais työkaveritkin jotain puhuttavaa.

Lettipitko said...

Tai vielä parempaa - tulisit ovelle sellaisissa härskeissä silkkihepenissä ja olisit myös tosi avoimen ilmiflirtti kaikille sen työkavereille!! Että tää olis sillein teidän yhteinen juttu

Elämyskameli said...

Sä oot niin ilmetty Handyman. Se ehdotti ihan samaa, että mun pitäisi flirtata kanssa niille! Mut ehkä se oli enemmänkin semmoinen Handymanin unelma. Toi mustasukkaisuus ei oikein multa luonnistu - eilen kun mä treenasin kotona, vaikutin mä Handymanin mukaan enemmänkin needyltä kuin mustasukkaiselta.

Anonymous said...

Ny mun tarttee ihan ohi asian mainita, että Chamsulla on aina esimerkillisen virheetöntä tekstiä. Geminaattahan ei tietenkään kielioppivirheitä tee, mutta ei näköjään myöskään näppäilyvirheitä. Käyttääkö Chamsu jotain erityistä spell checkiä?!

Niin ja todellakin ne Handymanin duunikaverit varmaan on liikenteessä sillä menttaliteetillä, että oletettavasti sä oot joko surkia vätys, mielikuvitusta tai todella tapaamisen arvoinen hahmo. Ja siin ne on oikeessa.

Elämyskameli said...

Nyt on rämpsytettävä henkseleitä - mitään spell checkiä ei ole käytössä, ne on kaikki näpeissä. Kiitän tästä Isiä, joka laittoi mut kymmensormijärjestelmäkurssille 13-vuotiaana ja mä oon nyt 15 vuotta hoonannut taitoa täydellisyyteen.

Vähän tekisi mieli tietää, oonko mä teidän mielestä surkia vätys, mielikuvitusta vai todella tapaaisen arvoinen hahmo. Ehkä turhamaisuus ei kuitenkaan kestäisi sitä tietoa, jääköön salaisuudeksi.