Monday, December 8, 2008

Keitaalla

Pitkän kuivan kauden jälkeen kävin taas tänään oikein kunnon elämyskeitaalla, nimittäin Kehä kolmosen Motonetissä. Auton sisätilanlämmitin sanoi sopimuksen irti viime viikolla ja siitä lähtien on Honda ollut ikävän vilpoinen lähdettäessä. Kyllähän sitä ilmankin pärjäisi, mutta kun Handyman ei suostu tulemaan sisälle autoon päällystakissa, niin se on melko välttämätön. Oon mä aiemminkin käynyt Motonetissä ja joka kerta aiemmin oon kyllästynyt jo melko nopeasti. Sehän on tietysti Handymanin paratiisi heti Birminghamin Lego-kaupan jälkeen, täytyyhän Handymanin jo nimensä puolesta olla kiinnostunut kaapeleista ja vimpaimista. Tänään kävi siitä hullusti, että mä hukkasin Handymanin n. 3 min kauppaan saapumisen jälkeen ja eksyin siihen valtavaan halliin. Kyllä on yksinkertainen kameli hämmennyksissä osienpesualtaiden ja asentajan laatujalustojen ihmemaassa. Ihmetys vain kasvoi, kun näin kassojen läheisyydessä DVD-hyllyn, jonka nimikevalikoimissa oli lähinnä Sinkkuelämää ja Danielle Steelin Safe Harbour - Turvasatama. Vielä lähempää kassoja oli kasoittain Bratz-nukkeja ja leikkiautoja. Ostaako joku sieltä koko perheelleen joululahjat?

Eilisten uutisten mukaan mä oon usein ulkomaalainen. Tai siis Helsingin tk-lääkäri on usein ulkomaalainen, mutta mähän oon Helsingin tk-lääkäri. Tää uutinen sai mut kyllä melkeinpä tuohtumaan. Mulla menee hermo siihen, että ensin määitään sitä ettei ole lääkäriä tässä pitäjässä pitkään aikaan ollut ja seuraavaksi sitä, että se lääkäri joka on, ei puhu suomea. Tai sitten jos puhuu suomea, niin on muuten ikävä ja rasittava eikä kirjoita tarpeeksi happypillereitä. Nyt täytyisi saada vähän objektiivia siihen iänikuiseen valittamiseen mun mielestä.

Kameli on ollut vähän allapäin. Päivitystahtia on tiivistetty lukijoiden toivomuksesta, mutta vaikka Kameli täällä sorkat hellinä keyboardia näpyttää, ei tule kommentin kommenttia paitsi Handymanilta puolipakotettuna. Tuntekoon lukija nyt piston sydämessään. Säälittävää vonkausta.

8 comments:

Lettipitko said...

Tunsin piston syrämmessäin

Polaah said...

Pisto tuntui täälläkin. Silmät kipeinä seurataan blogia joka päivä mutta aina ei vaan sanainen arkku aukea kommentoinnille. Nyt tohon kisu-asiaan lähtisin kuitenkin sanomaan, että ei kyllä kannata ottaa kisua jos on epäilys että olisit allerginen. Se on ihan varmasti tosi ikävä paikka jos sen joutuu sitten antamaan pois. Nimimerkillä toinen kisuallerginen..

Anonymous said...

Mäkin tunsin, vaikka en oo ikinä vongannutkaan! Mut supporttaan kybäl kamelii.

Anonymous said...

Toi on muuten melko ärsyttävä sanamuoto, toi "Helsingin tk-lääkäri on usein ulkomaalainen". Se jotenki pyrkii korostamaan vaihtuvuutta. Sopii tommoseen valitusmenttaliteettiin kyllä. Tästä ei ole pitkä matka siihen, että kirkotkin revitään!

Elämyskameli said...

Siis mä tarkoitin, että mä vonkaan kovasti, en että lukijat vonkaa kovasti.

Anonymous said...

Jjjaa. No se toimii molemmin päin. "Se"... höhö!

homis said...

Mä en oo muistanut kirjoittaa tänne mitään kun en oo muistanut edes lukea viime viikon Kameleita... :P
Nytpä siis kirjoitin jotain.

Anonymous said...

Aijai mikä insider-fiilis mulla nyt on kun tiedän maustevyö-nimen taustat!