Tuesday, December 30, 2008

Rooms with views

Mä oon lüxüs-lüxüs-matkailija. Mulle ei tulisi mieleenkään mennä johonkin hostelliin huppupäisten hippien haisteltavaksi. Elämyskameli toki kuuliaisesti raportoisi yhteisvessojenkin elämykset, mutta mieluummin kokee ne kirjoissa. Onneksi on kyttyrä, johon voi säästää. Mullahan on tapana laittaa kuukausittain palkasta 5-10 % syrjään lomatilille, jotta voi sitten mennä ookoo hotelliin kerran-kaksi vuodessa.

Hotellien suhteen mä tunnustan olevani samanlainen kilipää kuin Office Spacen (tai sarjakuvan) Milton - pitää mennä just niin kuin mä tahdon. Toki mä voin tehdä myönnytyksiä mahdottoman edessä (jos wlan-kenttä huoneessa on huono kuten Berliinissä, voin mennä käytävään surffailemaan edellyttäen, että siellä on mukavaa), mutta jos vaan voi epäkohdan korjata, niin please do. Pyrin silti olemaan rauhallinen ja asiallinen asiakas.

Näkymä Berliinin-hotellin ikkunasta aamuhämärässä:

Aamuista Amsterdamia ikkunasta:

6 comments:

Lettipitko said...

Mun on nyt pakko kertoo, että meijjän matkalla Reykjavikissa hotellihuone oli varsin hyvä ja lähes kamelikelpoinen, mutta siellä oli ihan käsittämätön sisustusratkaisu: vessa lasiseinillä!!! Ja ovikin oli sellainen rimpula liukuovi. Piti tehdä aina sopimus Muzzun kanssa, että toinen jäi diskreetisti hengailemaan muualle kun kävi hyyskässä. Se etu siinä oli, että saatoin tsiikailla Muzzun pyllyä sängyssä loikoillen kun se kävi suihkussa. Sitten se tajusi tän juonen ja alkoi käydä suihkussa ilman valoja. Siihen loppui se hubi reissulta.

Täältä muuten löytyy kuvia meitin reissulta, muutama otos musta :)

http://picasaweb.google.fi/mikael.kasurinen/Iceland#

Hyvää loppu-Amsterdamia, soitelkaa mun siskolle!! Se asuu vain 40 km siitä pohjoiseen, sillä tosin on niin iso maha, että nyt se varmaan on öbout 35 km pohjoiseen sijainniltaan.

Katjn said...

Suurkiitos tästä Amsterdam-näkymästä. Se etualalla oleva korkea talo on philipsin konttori, jossa olen hikoillut palavereissa.. Lomalaiselle lamauttava näky. Terveiset itiksen poliisiasemalta lupahakemusmerestä. Muistelen että kameli aikoinaan kehui tätä puljua tehokkaaksi ja nopeaksi. Katajanmarjat sanon minä.. Samanlaista jonottamista aina.

homis said...

Harmi kun ei ollut kuvaa Muzzun pepusta. Olis pyry innostunut blogimizuista puhumattakaan....

Elämyskameli said...

Mä oon usein ollut lasiovihyyskäisissä hotellihuoneissa ja kannatan niitä lämpimästi koska siitä tulee coolia tunnelmaa. Mut mun mielestä Muzzu on kyllä aika sipuli mieheksi jos se ei anna sun tsuumailla sen persettä salaa! Sehän nyt on parisuhteen peruskivi!

Anonymous said...

Mikä onni ettei Kameli oo meillä duunissa, koska mä oon tunnetusti hyvin pihi matkanjärjestäjä, ja mun buukkaamien majoitusten tiimoilta on harvoin tullut kehuja. Parhaimmillaan on ollut ihan siedettävää. Huonoimmillaan hotelli (hoolla kuitenkin!!) on sijainnut jossain punaisten lyhtyjen alueella.

Elämyskameli said...

Työmatka on ehkä vähän eri matka kuitenkin, mutta täytyy niissäkin panostaa esim kunnon internettiyhteyksiin ja aamupalaan, koska nälkäiset ihmiset tekevät laiskasti töitä. Mut mä kyl todella haluaisin kuulla enemmän siitä red light districtin hotellista - Kuopiossa? Joensuussa?