Saturday, December 27, 2008

Mrs. Handyman

Laajemminkin medioita seuraavat Kamelin followerit lienevät ounastelleet muutoksia tapahtuneen Kameli-Handyman-yksikön siviilisäädyssä. Tämä vahvistetaan tässä viestissä. Sorry tytöt ja pojat, Handyman on vihitty! Hän haluaa tosin heti seuraavassa virkkeessä muistutettavan, että aviorikokseen yllyttäminen ei kuulemma tule olemaan vaikeaa (en epäile tätä hetkeäkään!).

Maaginen maistraattivihkiminen tapahtui valtion virastotalossa Albertinkadulla päivitystauon aikana 23. joulukuuta klo 12 Katjnin ja Homiksen toimiessa ansioituneesti todistajina. Tässä on siis eletty kunniallisesti avioparina jo 100 tuntia ja 30 minuuttia, ja toistaiseksi avioliitto on vaikuttanut ihan mukavalta instituutiolta. Suosittelen lämpimästi myös Helsingin maistraattia vihkipaikkana kaikille hauskoista vihkitilaisuuksista kiinnostuneille! Vihkiminen oli niin hauskaa, ettei Kameli ollut kyetä nauramiseltaan tahtomistaan vakuuttamaan ja Handymaninkin "juu-u"-vastaus tulkittiin myöntymiseksi.

Voin rehellisesti todeta olevani hurjan onnellinen tuoreesta avioliitostani, mutta kyllä Pikkuveljen riemu ylittää kaikki kokemani tunteet. Nimittäin Pikkuveli (joka tästä lähtien tunnetaan blogissa myös nimellä Lankomies) on tuoreesta lankomiesstatukswestaan niin tyytyväinen, että on julistanut sitä jo useilla foorumeilla esim seuraavaan tapaan: "Vähänkö on äijää olla lankomies!" ja "Hellurei nato! Toivottavasti "hieman humalasta" toivuttuasi ei ollut järkytys naimapapereista yöpöydällä liian karu. --- Ei vaan - onnea ja mukavia joulunpyhiä sekä hanimuunia! Lankomies (jk. Keiden kaikkien pitää kuolla, että lankomies saa rahat?)"

7 comments:

Anonymous said...

Mrs Handyman on kyllä himoittu titteli! Mainittakoon, että myös meikän suku oli teidän sala-avioliitosta niin vaikuttunut että siitä kerrottiin joulun pyhinä suvulle laajasti, kaksoisnegaatioagenttia EiNoa myöten!

Elämyskameli said...

Salahäät kiinnostaa! Kysy vaikka Seiskalta!

homis said...

Mr & Mrs. Homis varmaankin pääsee Seiskan salahäihin mukaan...

Tuntui meidänkin liitto olevan niin kova uutispommi, että ihan jotkut nimeltä mainitsemattomat, tätäkin palstaa lukevat hermostuivat.

Elämyskameli said...

Mä olen muistavinani että Mrs. Homis erityisesti toivoi, että tämän nimityksen käyttö pidettäisiin minimissä...

Pumpumkatti said...

Ei meitä kaikkia ole siunattu omalla elämällä ;)

Anonymous said...

Mrs Homo-Honsu on ehkä vielä Mrs Handymaniakin hotimpi titteli!

Samalla vaihtui Kamelin sukupuoli ainakin Blue1:n silmissä, siellä nimittäin lentoa varattaessa on peräti kolme vaihtoehtoa kohdassa sukupuoli - ja ei, ne eivät ole mies, nainen ja EOS, vaan Mr, Ms ja Mrs.

Elämyskameli said...

Mä muistan kun ysillä piti ilmoittautua valtakunnallisiin kokeisiin ja jostain koululautakunnasta tuli valmiiksi esitäytetyt kaavakkeet ja meidän luokan FAE-lapsi Jannelle oli sukupuoleksi automaatti arponut 3=muu. Kyllä me kaikki nauroimme kovasti! Paitsi muistaakseni Janne.