Thursday, December 3, 2009

Kepponen

Handyman on aikamoinen keppostelija. Eilisillan se oli kuin kissa pistoksissa ja jännitti "yllätystä". Mä aattelin, että ehkä sitä vain jännittää joulun tulo. Nukkumaan mennessä tilanne meni jo ihan mahdottomaksi hihittelyksi ja sit mä aloin haistaa palaneen käryä. Konfronttasin sen suoraan. Eihän se mitään vastannut, hihitti vain. Sit mä arvasin, että se on tehnyt pahimman mahdollisen pilan eli sabotoinut Elämyskamelia. Ja niinhän se oli. Se oli korvannut mun tekemän Joulutontut-kalenteriluukun omalla Joulumuna-luukullaan. Se oli kirjoittanut mun nimissä Handymania ylistävän aah-viestin, jonka se oli aatellut postata kuudelta blogiin ilman lupaa. Siis Kamelin integriteetti oli vaarassa. Mä toruin sitä kovasti ja sanoin, että jos se haluaa sen julkaista, niin julkaiskoon vain, mutta ei viralliseen joulukalenteriaikaan vaan esim. klo 6:01. Tässä vaiheessa Handyman oli kuitenkin jo niin noloissaan, että se poisti sen koko postauksen. Tää harmitti mua jo illalla, koska itse asiassa se oli älyttömän hauska, nauratti ihan ääneen (LOL), mitä toi joulutonttupotaska ei kyl tehnyt.

5 comments:

Anonymous said...

Vaadimme Joulumuna-tekstiä julkisuuteen!!

Elämyskameli said...

No toivottavasti Handyman ei oo tuhonnut sitä kokonaan! Sillähän on teknisen tuen nimissä oikeudet Kameliin (siis blogiin), että senku postaa sen tänne vain. Siis kuitenkin omissa nimissään, ettei tuu tekijänoikeusselkkausta.

Pyry said...

No eihän siinä oo mitään hauskaa, jos en postaa sitä Kamelina... Mutta tässä siis alkuperäinen teksti:

Joulumuna

Munat liitetään peristeisesti joulun sijaan pääsiäiseen, mutta tämä artikkeli kertookin joulun mühkeimmästä maskuliinisuuden symbolista, Handymanista.

Handymanilla on yksi taito ylitse muiden ja se on räpeltäminen. Erityisesti Handyman osaa räplätä naisia ja tietsikoita. Mainittuja aiheita pidetään yleisesti rämpläämisen kuninkuuslajeina, ja vain aniharva mies hallitsee nämä molemmat.

Naisten suhteen Handymanin taidot ovat laajalti tunnetut. Jo intissä hän lähetti tekstareita tupakavereidensa puolesta näiden tyttöystäville, jotta väsynyt taistelija saisi edes pientä herutteluapua seuraavaa lomaa ajatellen. Etenkin töissä (ja aiemmin koulussa) Handyman joutuu hyysäämään monenlaisia hameväen edustajia, mutta en ole pitänyt tätä erityisen pahana, sillä Handyman on niin ihana.

Myös tietsikoiden kanssa Handyman on ehtinyt luoda pitkän, antoisan ja ennenkaikkea nousujohteisen uran. Monesti etenkin naiset ovatkin kääntyneet luottamuksella Handymanin puoleen, kun kodin elektroniset laitteet ovat kaivanneet pientä sparrausta. Samalla Handyman hoitaa kodin remontit ja iloisista ilmeistä päätellen usein myös asunnon (hyvännäköiset) naispuoliset asukkaat. Erityisesti Kamelin mieleen on jäänyt kerta, jolloin Handyman viritteli mummoni telkkariin kuulolaitetta varten hankitun T-silmukan kuntoon, kun hönöt enot pitivät tehtävää mahdottomana ja olivat jo soittamassa huoltoon.

Jos siis haluatte mitä eksoottisimpia palveluita, kannattaa kutsua Handyman paikalle! Paitsi jos olet ruma, niin ei yleensä kannata.

Elämyskameli suosittelee:
Handyman (saatavissa myös joulusesongin ulkopuolella)

Polaah said...

Kepponen päivässä pitää Kamelin virkeänä. Tähän olisi tullut huutomerkki mutta näppäimistö ei ole yhteistyöhaluinen ja tuo ykkösnappula ei nyt pelitä.

Anonymous said...

Mä luulin et noil hyvännäkösil naisil viitattiin muhun mutta seuraavassa lauseessa puhuttiinkin jostain mummosta.

Mut hyvä postaus anyway! Ihan ois luullu Kamelin kirjoittamaks mutta yks näppäilyvirhe paljasti.