Tuesday, December 29, 2009

Kylmiö

Muutaman päivän loman aikana kämppä on muuttunut kylmiöksi. Talossa tehdään patteriremonttia ja tämän vuoksi Handyman on ilmannut patterit joka ilta kolmen viikon ajan paitsi tietty nyt kun oltiin lomalla. Ja siis kun tultiin takas, oli sisäilma hyytävää. Vanhan talon iloja...

Matka oli onnistunut, tavoitteet saavutettiin. Tärkein tavoite oli ottaa uusi taustakuva Kameliin ja - tadaa! - siinä se on. Aika klassinen ja harmaa, mutta mun mieleen. Lisäksi rauhallinen tausta helpottaa huomattavasti blogin luettavuutta (joka on yhtä kolkko määre kuin auton ajettavuus). Puhumattakaan ihanan sosialistisesta tunnelmasta, jonka Fernsehturm sydämessä herättää.

Tehtiin paljon ostoksia Berliinissä. Mä ostin Queen in Montreal -blurayn, Pushing Daisiesin kaudet 1-2 DVD:llä (upea TV-sarja!), Falke-sukkia, pesuharjan uintikertoja varten, tukun kirjoja, Creationaryn ja Stasi-DVD:n. Handyman löysi itselleen tosiaan parit juoksuhousut ja legendaariset pitkikalsut. Enemmän oli tavaraa siis tulo- kuin menomatkalla, kuitenkin ruumabägi painoi vain 18 kg. Lentsikkakentältä ostettiin vielä Hariboa ja Moëtia. Aika tyytyväinen voi olla. Lisäksi on tuomisina 230 valokuvaa ja rutkasti pyykkiä. Oli mukavaa tulla kotiin.

9 comments:

Anonymous said...

Mulla on kans kylmyysongelma kämpässä, nimittäin viinakaappi jäähtyy näillä keleillä sen verran että viski on liian kylmää! Tietysti tästä ei voi kauheesti valittaa kun viinakaappi on ns. jääkaapissa.

Hei tiiättekö missä muualla saa sosialistisen tunnelman: Kaisaniemen metriksen K-kaupassa! Siel on nimittäin loppuunmyynti (ilmeisesti kakatemian oppeihin ei kuulu semmonen idea että ne kamat vois siirtää toiseen myymälään täydellä hinnalla myytäväks), eli hyllyt on ihan tyhjinä. Menin sinne siis vahingossa, en pihinä-pitkäsyyden nimissä! Mut tunnelma oli ku Neuvostoliitossa.

Pyry said...

No mut

1) eihän niitä avattuja pakkauksia siirtele enää erkkikään
2) eihän päivittäistavarakaupassa oo niin paljoa varastoa, et sitä kannattais ruveta siirtelemään minnekään
3) mites ne kamat saatais sinne toiseen kauppaan? jonkun Huyndain takapenkillä vai?

Anonymous said...

En tiiä, mutta joku ratkaisu tähän asiaan on vissiin olemassa koska en oo ikinä ennen nähny loppuunmyyntiä ruokakaupassa.

Polaah said...

L: HAA, mäpä olen. Valtsu eli Valintatalo tossa Vaasanaukiolla loppuunmyi itsensä.

Taustalle propsit, selkeempi ku edellinen!

Lettipitko said...

Rakkaat fellow-elämyskameli followers: mulla on ongelma ja aion vuodattaa sen tänne. Nukuin viime yön sohvalla. Lukijoille tiedoksi, että en siksi että avokki olisi antanut kylmää kyytiä, vaan koska nukahdin siihen ja Muzzu-avokki on päätynyt näin tapahduttua kiusallisen usein, että ei enää lähde mua siirtämään, olen kuulemma unissanikin hankala. Koska myin tämän yhteisen asunnon hankinta-prosessin aikana perherauhan säilyttämiseksi (Muzzun mukaan munkin kuulemma pitää välillä luopua joistakin lüxus-huonekaluistani...) oman lüxus-sohvani, jolla itse asiassa oli erittäin mukava nukkua untuvatäytteen ansiosta, ja sain vaihdossa vain avokin kehnon Sotka-sohvan, on koko ylävartalon lihaksistoni aivan jumissa. Venyttely, lämmin suihku, jumppailu, eikä särkylääke auta. Sinällään tämä minulle ei ole mitenkään uutta, koska hoidan vastaavalla ongelmalla rasitettuja potilaita päivittäin, mutta nyt mulla on myös dominantin oikean käni IV-V sormet aivan puutuneet! Siis maallikoille tiedoksi, että kyseinnen oire viittaa n. ulnariksen pinteeseen, joka yleensä lokalisoituu lateraaliepicondyylin seutuun. Mutta miten hartiajumi voi aiheuttaa moisen oireen?! Kiusallista. Kommentteja odotellen. Uskoakseni tämä vaiva ei kuitenkaan estä loppiaisen legendaarista "Naiset nakuna altaassa" - polkaisua Yrjönkadulla. Sen kunniaksi kuuntelen juuri T.A.T.U:n All the things she said. Lesboottisesti tervehtien,
Lettipitko

(huom. kirjoituksen kappalejakojen puute ja laserakenteiden monimutkaisuus on tarkoituksellista vuodatuksenomaisen vaikutelman saattamiseksi)

Anonymous said...

Täydet pisteet vuodatuksenomaisuudesta!

Polaah said...

Lettipitko: AHAA, nyt mä tajusin kuka sä olet! (Chamsun Yrjönkatu-kutsun kolmas henkilö, kahden muun kutsut näin fb:ssä)

Ja hieno vuodatus. Näitä Chamsun "sivublogeja" syntyy kuin itsestään!

Pyry said...

Lesbioottisuus mainittu! Serious LIKE!

Elämyskameli said...

Mä ehdotan jatkossa uuden lüxüs-sohvan ostamista. Tilanne on tällaisenaan kestämätön. Tai sit telsu makuuhuoneeseen et nukahdus sattuu sängyssä?