Monday, December 21, 2009

Luukku 21: Joulupukki

Siis mä oon koko eilispäivän miettinyt, että mitä mä voisin kirjoittaa Joulupukista tähän ja mitään ei tuu mieleen. Äijä on niin mitäänsanomaton, ettei mulla oo siitä juuri mitään sanottavaa. Paitsi että semmoiset heroinisteilta näyttävät laihat pukit on jotankin inhoja. Ja mä vastustan tiedemiehiä, jotka on asiasta mun kanssa eri mieltä.

Jos mies itse onkin tylsä, niin sillä on kuitenkin aika kova duuni. Vieressä kuva melkein kaikista niistä paketeista, joita se saa tänä vuonna raijata meiltä sidosryhmille. Pari pakettia puuttuu, koska niissä on paketointiongelma (=sopivan paperin puutos). Ongelma on pikaisesti selvitettävä, sillä ensimmäinen näistä paketeista on toimitettava poikkeuksellisesti jo huomenna.

Vielä asian vierestä: mä todella vastustan paitsi Joulupukin painonvartijoita, myös lunta. Siis todella, koko sydämestäni. Sitä on nyt joka paikassa eikä aurauskalusto oo ehtinyt kotikadulle vielä. Käveltiin kauppaan ja sukat on ihan märkänä (ok, osittain mun vika, kun oon vieläkin peruskävelykengissä). Tästä vois vielä selvitä - esim. käydä ostamassa ensimmäiset nilkkurit 15 vuoteen. Mulla on kuitenkin lumen kanssa syvempi ongelma - kokemuksesta tiedän, että se muuttuu loskaksi ihan pian (viimeistään neljän kuukauden päästä). Sit on jatkuvasti koko ajan märkää ja sit tulee liukasta ja inhaa ja kauheeta. Tänään kauppaan tarpoessa oli Handymanin kanssa puhetta että muutetaan ulkomaille heti kun meille ois siellä jotain töitä tarjolla. Saakuta.

3 comments:

Polaah said...

Perinteisesti ensimmäisen kommentin postaa Polaah, koska "Olen Polaah, ja olen koukussa Chamsun kalenteriin"..

Joulupukkihan on aika hämärä kaveri. Mä oon epäillyt, et Dr.Phil on oikeesti joulupukki. Se tekee Dr.Philinä hommia muut päivät, ja käy ho-hottelemassa sit jouluna.

Mut onneks on vielä joulu tai pari, ennenku aletaan jälkikasvulle syöttää sitä joulupukkivaletta. Tosin pojan isä on jo ansiokkaasti kertonut joulutarinoita näin "Tässä sanotaan, et joulupukki tuo lahjat, mut se on ihan bullshittii, äiti ja iskä ne ostaa oikeesti".

Anonymous said...

Oikee meininki, Polaah! Musta tuntuu että lapset ei kaipaa sitä joulupukkikusetusta oikeesti yhtään. Ite en ainakaan ollu lainkaan pahoillani kun tajusin jo melko pienenä asian. Ja sitä ennen mun mielestä oli vähän kiusallista että joku tuntematon setä tulee meille jouluna.

Ja lumesta samaa mieltä Kamelin kanssa! En tykkää!!

Pyry said...

missaatte pointin (jälleen kerran). lapset EI todellakaan kaipaa joulupukkia, mutta se on aikuisille viimeinen oljenkorsi maanitella hyvään käytökseen edes parin viikon ajan vuodessa (tontut tarkkailee).