Sunday, December 20, 2009

Luukku 20: Joululahjat

Nyt on joululahjat hankittu. Yhtään en tehnyt itse, sillä kukaan lahjottavistani ei ole villasukkien tarpeessa (jos Polaah'n jälkikasvulla on sukkapulaa, niin kantapää-isovarvasmitta ja jalanympärys kommentteihin). Pääsee ilottelemaan pakkausmateriaaleilla! Pakkaaminen on lahjoissa parasta, paitsi että mua surettaa pakkauspapereiden biohajoamattomuus. Joskus Handymanilta salaa bruukasin pakata lahjoja sanomalehteen, mutta nyt kun ei edes niitä tule, niin sitäkään ei voi enää tehdä. Joskus käytän lahjakasseja, mutta siinä menee just se paketoimisen ilo sit.

Tänä vuonna paketoidaan mm. legosia, Hello Kitty -muistipeli, disainia ja makeisia (suklaata, herrinjee). Eniten paketoijalle päänvaivaa aiheuttanee Krtek-pehmokontiainen monine muotoineen, siitä ei tule kaunista. Onneksi sen saaja arvioinee pakkauspaperia joka tapauksessa tarkemmin oraalisesti kuin visuaalisesti.

Itse odotan joululahjoja vähän kaksijakoisin tuntein - tiedän etten saakaan hartaasti toivomaani roskista, koska se on loppu. En saa myöskään toivomiani kirjoja, koska ne olivat Handymanin mielestä tylsiä. Toisaalta saatan saada yllätyksen, ja se on lahjoissa parasta. Niin ja sainhan mä jo jalkahoitolahjakortin ja seuraa jalkahoitoon, ja tää on loistavaa.

3 comments:

Polaah said...

Tämän joulukalenteriluukun innoittamana kävin ostamassa kaikki joululahjat tänään, kertarysäyksellä. Se ei ollut kovin vaikeaa, koska oon harjaantunut vuosien varrella melko hyväksi lahjanostajaksi. Jännä vaan, että isosiskolle lahjaa miettiessä ajautuu aina Stokkan neloskerrokseen, kodintarvikkeisiin, ja äidin lahjan kohdalla Suomalainen Kirjakauppa on yleensä kohde.

Kantapää-varvasmitta: 10cm
Nilkka: 15cm
Pohje: 21cm

Ja kyllä, kyseessä on 6kk vanha, ei mitenkään geenimanipuloidulla ruualla ruokittu lapsi. Kiitos!

Elämyskameli said...

Mitat on kyllä kunnioitusta herättävät. One pair of socks coming up!

Lettipitko said...

Hyvä, että jalkojenhoito saa crediittiä :). Mä muuten aattelin ottaa ite naamahoidon, koska oon ikiteini ja finnikäs. Mun jalat puolestaan on lähes ok, joten niiden scrubaamisesta ei olisi naamahoitoon rinnastettavaa hyötyä