Thursday, December 24, 2009

Sukutekemistä

Handymanin suvulla on tapana tehdä ja jakaa toisilleen joululehtiä, joissa on tehtäviä. Perinteisesti näitä sitten tehdään joulunpyhinä. Meille sattui toinen näistä lehdistä (nimittäin Läpi-lehti) mukaan ulukomaille ja toki nyt on sitten tehty tehtäviä. Vähänkö hermo menee, kun en millään keksi, kuka kirjailija piiloutuu anagrammin Tarmo Revarinne taakse ja mikä hänen teoksistaan taipuu anagrammina muotoon Odota Velluu. Melkein meni Berliini pilalle.

Aikalainen järkytys, muuten, kun KUKAAN Kamelin lukijoista ei ole kommentoinut mitään viimeiseen kalenteriluukkuun. Hirvee taustatyö tehty eikä kukaan valitse itsellensä sopivaa juhlaa. Mä oon tyrmistynyt.

Jouluphuggi kävi täällä! Se toi mulle Up-blurayn, Jari Tervon Koljatin (jee!) ja Sinikka Nopolan Eila, Rampe ja elämän tarkoitus (üüberjee!!). Handymanille Phuggi toi pitkähihaisen Nike-juoksupaidan ja Lego-kirjan (joka on vielä matkalla). Hüwwee lahjaa. Nyt kyl uuvuttaa, kun on gamala jetlaaki.

7 comments:

Elämyskameli said...

Luojalke kiitos Handymanista! Maarit Verronen: Luolavuodet

Anonymous said...

mää en ehtiny eilen lukee, kun täällä riehui yks joulunatsi jonka salaa ostamaa joulukuusta piti koristella yms.!

Elämyskameli said...

Ipana elementissään! Toivottavasti on kuvia.

Polaah said...

No mut LPi, tuliks se joulunatsin joulukuusi jotenki yllätyksenä, eikös se aina halua puun?!

Mä en ensin kyllä tajunnut Chamsun ekaa kommenttia, ajattelin sen olevan ihan irrelevantti.. Vähän hitaalla käy jouluaivot.

Polaah said...

NIIN HYVÄÄ PUUTA!

Anonymous said...

Nyt soi sitte Hyvää puuta päässä varmaan lopun päivää!

Anonymous said...

Nii ja joulunatsista ei valitettavasti oo kuvamateriaalia. Tonttulakki sil oli kyllä päässä.

Me luultiin mutsin kanssa että kuusiasia saatiin tällä kertaa blokattua kun ei oltu ees mutsilla aattoa, mutta vielä mitä. Se kyllä paljasti mulle diabolisen suunnitelmansa etukäteen.