Tuesday, December 1, 2009

Luukku 1: Joulukalenterit

Joulukalenteri on hieno keksintö. Miksei vuoden joka päivälle ole kalenteria, jossa saa avata luukun ja joka päivä tulee uusi yllätys? Mulla on tänä vuonna partiolaisten joulukalenteri (periaatteessa vastustan sitä, mutta kun mahtavan clueless partiojengi matkusti ratikassa viereisessä loosissa, niin pitihän sitä rahojansa ruveta tyrkyttään), HBL:n joulukalenteri (oon joskus tilannut HBL:a noin kuukauden ja siitä lähtien joka joulu saan upean hienon suomenruotsalaiskalen joulun alle ihailtavaksi) ja Veikkauksen joulukalenteri (hurjan jännä!). Handymanilla on Lego City -kalenteri (jotta kaikki paikat on täynnä pippurin kokoisia legosia, joiden päälle on ilo astua) ja Haribo-kalenteri (jotta se voi leveillä mulle sen namusilla). Handymania ottaa päähän, että joulukalenterin englanninkielinen nimi on advent calendar, koska se viittaa liiaksi jeesusteluun.

3 comments:

Polaah said...

Veikkauksen kalenteri on ihan ykkönen! En oo muistanut ostaa, pitääkin korjata tilanne.

Onks Chamsu tyytyväinen Hesarissa kerrottuihin Helsingin MITTAVIIN säästötoimiin? Vai riittääkö Helsinki, pitäiskö olla koko valtio?

Elämyskameli said...

Ilahduin tästä, mutta eihän se auta kuin Helsingin kaupungin tilanteeseen. Mä oon ensisijaisesti viime aikoina surrut nimenomaan valtiontaloutta ja erityisesti KELAa.

Polaah said...

Mut älä nyt agitoi niitä vähentämään mitään lapsilisiä, se on mun jokakuinen piristys kun oon unohtanut moisen satkun ja sit se tupsahtaa tilille ja kas vain, onkin rahaa vaikka mihin!