Saturday, December 5, 2009

Luukku 5: Jouluthibu

Meillä asuu Jouluthibu. Se kuoriutuu marraskuussa, haluaa virittää seinälle Jouluthibun valot ja lähettää Jouluthibun kortteja, joihin liimataan Jouluthibun tarroja. Yleensä Jouluthibu on tavattavissa vain kotipesässään pimeän aikaan, mutta voipa Jouluthibun hyvällä onnella bongata hipeltämässä tavarataloissa kaameimpia joulukoristeita, esim. käsipallon kokoista valkoisilla höyhenillä päällystettyä pöllöpalloa. Jouluthibu ilmaisee kiihtymystä heiluttamalla yläraajojaan ja piipittämällä vimmatusti (esim. kun Jouluthibun valot syttyvät ensimmäistä kertaa kaudessa). Pettymyksistä Jouluthibu tykkää kyttyrää. Viimeistään Nuutinpäivän tullen Jouluthibu katoaa takaisin kuoreensa kuoriutuakseen uudelleen marraskuussa eikä ole poikkeustilanteessakaan (esim. Tampereella sijaitsevassa Joulupuu-kaupassa (onpa muuten onnettomat nettisivut)) tavattavissa muina vuodenaikoina.

7 comments:

Polaah said...

Kuulostaa jännittävältä!

homis said...

Viiltävää analyysiä Polaahilta...

Polaah said...

homis: Tarviiko aina analysoida?

Anonymous said...

Polaah: Homis kommunikoi ystävänsä Handymanin tapaan pääasiassa vittuilemalla.

Pöllöpallosta ois kyllä tarvittu kuvatodisteita! Jotenkin nään sen mielessäni niin psykedeelisenä esineenä, että en voi uskoa että se on niin paha.

Elämyskameli said...

homis on miltei yhtä mühkea kuin miun polseri..

Elämyskameli said...

Pöllöpallosta on harkittu otettavan kuvia, täytyy vielä keksiä kuinka voi ottaa kuvan aiheuttamatta liiallista kiinnostusta vartijoiden joukossa. Siihen saakka on vain uskottava, että pöllöpallo on pitkälti out there.

Polaah said...

Långstrump: Ahaa! Kiitos tiedosta, en tiennyt että ovat samaa lajiketta.