Friday, December 2, 2011

Special needs

Handyman lähti firman pikkujouluihin. Hieman huolestuttaa etenkin, kun Handymanin pomo kertoi mulle, että firman epävirallisen vedonlyönnin mukaan Handyman olisi tämän vuoden kuumin puumamagneetti. Toivottavasti löytäisi yöllä kotiin eikä joutuisi ison kissan raatelemaksi. Mun olisi kovasti tehnyt mieli mennä leffaan, mutta niin kauan kuin Finnkino ei tee istumakyvyttömille seisomanäytöksiä, mun on parasta jäädä kotiin. Tähän aikaan vuodesta pitäisi kuitenkin katsoa Love Actually, miksei sitten tänään, bluray ei katso katseluasentoa.

Mä oon etsiskellyt uutta talvitakkia. Sovittelin ruotsalaistakkeja Tukholmassa viime viikonloppuna uutterasti, mutta hyvää ei löytynyt. Tänään menin lähitavarataloon Hakaniemen Sokokselle ja siellä olikin miltei täydellinen takki, josta sai erinäisten kikkailujen avulla yli 40 prosenttia alennusta. Hinta putosi alle sataseen, joten olihan se ostettava. Ainoa harmittava ominaisuus takissa oli huppu eli aika vähäisiksi huonot puolet jäivät. Nyt saa tulla hieman pakkastakin (ei kylmempää kuin 7 pakkasastetta kuitenkaan)!

Olenkin unohtanut raportoida uudesta dinkut pelastavasta liikkeestä. Kamppiin on nimittäin avattu Suomen lastenkirjakauppa, joka on nimensä mukaisesti täynnä toinen toistaan lumoavampia lastenkirjoja sekä suomeksi että ruotsiksi. Kauppa sijaitsee vähän piilossa Simonkentän Scandicin talon itäseinämällä Yrjönkadun korkeudella eli toisessa kerroksessa. Satuttiin Handymanin kanssa vain kävelemään ohi ja siinähän hoitui sitten samalla kerralla useampien lasten joululahjat. Myyjä oli nuorehko mies, joka istui näyteikkunassa räpläämässä Apple-läppäriään ja kaupassa oli siistiä sekä avaraa ja yksi nurkka oli omistettu taiteelle.

Hei muuten älkää unohtako joulukalenteria! Olisin kyttyrä intopinkeänä, jos peliarvosteluiden kommentteihin tulisi myös lukijoiden mielipiteitä ko. peleistä.

Elämyskameli suosittelee
Kamelin joulukale

No comments: