Friday, December 30, 2011

Pienet murheet

Mä oon tullut yliherkäksi mun sykemittarin vyölle. Näin mä oon ihan itse tulkinnut, vaikken ookaan mikään ihotautilääkäri. Mä diagnosoin myös syyn tähän mun uuteen sairauteen, nimittäin sykevyön informaationkeräyspinnalla on vähäistä rispaantumista (toki ihottumaa voi aiheuttaa myös se, ettei vyötä ole ihan aina käyttöjen välillä kunnolla koneessa pesty, mutta se on liian ällö syy). Niinpä kävin ostamassa uuden vyön (se oli halpa). Toivottavasti vaiva lähtee sillä. Ilmeisesti nimittäin enää ei ole myynnissä Polarin ja Adidaksen yhdessä suunnittelemaa paitaa, jossa vyö on ommeltuna itse kankaaseen. Nyt ois ihottuman syytä parantua, koska muuten mun liikuntamotivaatio huononee selvästi. Tällä hetkellä motivaatiosta noin 30 % tulee nimittäin pokaalista, jonka mun sykemittari antaa kun mä reippailen riittävästi.

Tarkalleen viikko sitten mä makasin Töölössä yybertylsistyneenä. Siihen mennessä olin onneksi kuitenkin saanut ruokaa, eli suurin asetonin maku oli suusta jo haihtunut. Muistan myös oikean kämmenselän olleen arkana suoniyhteyden jäljiltä. Ajattelin sen vaivan menevän ohitse yön aikana, mutta ei se mennytkään. Edelleenkin oikealla ranteessa kämmenselän puolella pinnallinen laskimo on koskettelulle aristava ja kova eli mulla on laskimotukos. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, tällaiset tukokset eivät ole vaarallisia. Mä oon kuitenkin oikein tyytyväinen siitä, että viikko selkäleikkauksen jälkeen mun suurimmat terveydelliset huolenaiheet on vähäinen kosketusarkuus kämmenselän laskimossa ja sykemittarin aiheuttama ihottuma.

Mä ostin Hullujen päivien tarjouksesta 10 leffalippua, joita ei ole tullut Huppaloiden jälkeen käytettyä, koska mä en oo oikein voinut istua. Ne on voimassa toukokuun loppuun, joten eiköhän ne ehdi. Nyt kuitenkin Anoppi antoi meille joululahjaksi vielä neljä lippua lisää, joten nyt tuli melkein kiire käyttää niitä. Tänään käytiin Handymanin kanssa katsomassa Tower Heist ja ylihuomenna on suunnitteilla One Day Långstrumpin kanssa. Edelleen pitkä istuminen hieman painaa arpea, mutta nykyisissä istumissa pystyy hyvin vääntelehtimään parempaan asentoon. Tower Heist oli mainio! Kuin köyhän miehen Ocean's 11. Mua nauratti välillä niin, että naapuria ärsytti (en kuitenkaan nolostunut, se rapisteli Pantteri-pussia häiritsevästi). Näppärä pikku komedia, hyvät näppärän pikku komedian näyttelijät ja hyvä meininki. En uskalla suositella sitä kuitenkaan, koska aika harvat tykkää Hollywood-peruskomedioista.

Elämyskameli suosittelee
Polar-lisävarusteet

2 comments:

hanna said...

en kerro äijälle (lipan uusi suosikki nimi) että sulla on suonitukos! se puhuis siitä järkyttyneenä pari viikkoo ym...

Anonymous said...

To whom it may concern: Simo Silmu on Yölinnussa! Meil on menny kans hajonnutta yhtyettä sekaisin!!