Saturday, December 2, 2017

Espoo-joulukalenteri 2: Iivisniemi

Ehkä mä sanon aluksi, että tää joulukalenteri ei etene mitenkään loogisesti vaan ihan umpimähkään. Raportoin näitä ihan siinä järjestyksessä, miten sattuvat tulemaan mieleen.

Kello on nyt 1:51 perjantain ja lauantain välisenä yönä. Meidän keittiö ja olohuone on ihan sekaisin, skumpassa ja munavoissa justiinsa juhlittujen mun työpaikan pikkujoulujen jatkojen jäljiltä. Vastuu painaa, nukkumaan ei voi mennä ennen kuin oon kertonut Iivisniemestä. Ja pöytään hierotut munavoit jaksaa odottaa päiväaikaa.

Mä en tiedä Iivisniemestä juuri mitään paitsi että Timo Soini asuu siellä ja että Handymanin kaveri on joskus asunut siellä. Mä oon kahdesti käynyt Iivisniemessä aika ankealla kääntöpaikalla. Mut Iivisniemi on the place to be, kunhan Länsimetro alkaa kulkea sinnekin. Siinä vaiheessa ei tunnu ehkä enää yhtään koomiselta, että ostarin paikallinen on nimeltään Metro Pub.

Iivisniemen ostarin virkistävä yllätys: K-market! Alepa kun tuntuu olevan se oikea vaihtoehto melkein joka ostarilla (en oo kyl käynyt niillä kaikilla, tää ei suoranaisesti oo mikään ostariblogi)

No comments: