Sunday, December 19, 2010

Enneagrammi

Joku Handymanin työkaveri oli ehdottanut, että Handymanin pitäisi tehdä enneagrammi itsestään. Ketään yllättämättä Handyman todettiin Innostuvaksi Suunnittelijaksi. Handyman jotenkin innostui tästä testistä niin, että käski munkin tehdä sen. Oishan mun pitänyt tietää, että mä oon nynnykkä. Mun tyypin tarkemmassa kuvauksessa todetaan, että mulle "on tärkeää säilyttää oma rauha ja henkinen tasapaino. Mä vetäydyn mielelläni omaan sisäiseen maailmaani ja nautin yksinolosta ja omista mukavista rutiineistani. Mä pyrin välttämään ristiriitoja ja konflikteja. Mä sopeudun mieluummin muiden toiveisiin kuin korostan omia eriäviä mielipiteitäni." Tottahan toi on, mutta voisiko oikeesti ihminen olla nynnympi? Nymmää masennuin.

Jotenkin mulla on pari päivää ollut kesäfiilis. Eilen alkoi soida päässä Kesäpäivä Kangasalla, johon löytyi netistä vielä kolme mulle entuudestaan tuntematonta säkeistöä ja tänään oon rallatellut toista biisiä, jota en tähän mainitse, jotta se ei ala soida kaikkien muidenkin päässä. Nyt tätä kirjoittaessa tuli Jag tror på sommaren. Kesäfiilistä ei lannistanut edes uusi pyry saati kauppojen joululaulut. Kesäpäivä Kangasalla on helppo sekoittaa Do They Know It's Christmasin kanssa hurjaksi megamiksiksi.

3 comments:

HeliX said...

mä sain tulokseksi "tehokas suorittaja". Ei varmaan mennyt ihan hirveän pahasti pieleen...

Polaah said...

Mä olin "avulias huoltaja".. No, ehkä mä oon sit oikeella alalla.

Elämyskameli said...

Mä suosittelin enneagrammia parille työkaverillekin ja ne oli kans järkyttyneitä siitä, kuinka tarkka se oli. Mä tunnen yhteenkuuluvuutta yhden työkaverin kanssa, kun sekin on nynnykkäsarjaa!