Monday, December 13, 2010

Luukku 13b: Iso-Melanen

Iso-Melanen on pieni järvi Keski-Suomessa, Paltamon kunnassa (Google Maps -linkki http://goo.gl/maps/KglZ). Tällä kertaa en kuitenkaan kerro Iso-Melasesta matkailukohteena, vaan eräästä toisesta Iso-Melasesta, nimittäin Handymanista.
Handyman on erittäin kehityskelpoinen herrasmies, mistä esimerkkinä hän on alkanut ajaa autolla erittäin mallikelpoisesti. Ennen hän ajoi erittäin urheilullisesti ja häpeäkseni huomasin usein nalkuttavani hänelle tästä - usein lähinnä katellisena siitä, etteivät omat refleksini enää veny samanlaisiin huippusuorituksiin auton ratissa. Nykyään hän kuitenkin yhä useammin ajaa rauhallisesti niin, että voin samalla katsella maisemia.
Handymanin eduksi on myös mainittava, että hän on usein erittäin hyväkäytöksinen ja huomaavainen edustuskäyttöön sopiva kavaljeeri mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Tästä esimerkkinä hän on kuluneen vuoden aikana tarjonnut minulle useita pillimehuja täysin pyytämättä ja vieläpä lempimakuani eli vattua. Lisäksi hän usein ehdottaa mitä mielikuvituksellisimpia matkoja, joihin liittyy autoilua ja syömistä ja joita en itse osaisi edes kuvitella.
Kuten huomaatte, Handymanissa on paljon toinen toistaan houkuttelevampia piirteitä. Viimeiseksi haluan kuitenkin nostaa yhden Handymanin ylivertaisen taidon ylitse muiden, ja se on tietenkin Handymanin monipuolisuus rakastajana. Harva nainen (tai mies) saa kokea elämänsä aikana sellaista rynnyttelyä jota Handyman pystyy tarjoamaan (paitsi tietysti ne lukuisat, joille tarjoutuu mahdollisuus aktiin itsensä Handymanin kanssa). Elämyskameli suosittelee, todellakin! Tosin kannattaa päästä verrattain nopeasti hekuman huipulle, koska muuten Handyman ehtii sinne ensin ja nukahtaa romanttisesti välittömästi tämän jälkeen.
Elämyskameli suosittelee
Handyman

7 comments:

Elämyskameli said...

Järkytys. Tää on hakkerin tekemä teksti! Mä oon oikea Elämyskameli (voin todistaa sen tunnustamalla, että mä oon kerran sanonut ihmisten lähettyvillä "jukutin jukutin, voi juku" (kukaan, joka ei ole näin tehnyt, ei pysty tällaista tunnustamaan)).

Hakkeri on päässyt integriteettiblogiin. Voi ei. Mää oon järkyttyny.

Vilunki said...

Disturbing mental image.

Anonymous said...

hienoa nettierotiikkaa! olin asiaankuuluvan kiihottunu kun luin tota tarinaa.

Polaah said...

Ihan kaikkia Chamsun suosituksia ei taidakaan tarvita testata.

Elämyskameli said...

Mä oon järkyttyny jos tää tulkittiin Aidon Elämyskamelin kirjoittamaksi. Omg Polaah, vähän rotia!

HeliX said...

mä mietin eilen pitkään että mitä tähän voisi sanoa. en vieläkään ole keksinyt mitään, niin sanattomaksi menin...

Anonymous said...

Handyman <3

Täs postauksessa parasta oli kuitenkin toi Kamelin autentikointi tossa yllä, saletisti biopassiakin varmempi systeemi.